Over Linda

Paardentherapeut Linda Förster-Blokzijl,

Linda houdt zich al 25 jaar bezig met paarden en is sinds 10 jaar bezig met diverse opleidingen om het paardenwelzijn te verbeteren.

In het verleden liep ze zelf tegen het probleem aan, dat haar paarden en de paarden in haar omgeving diverse vage klachten hadden. Ook fysieke klachten waarvoor een dierenarts niet direct een oplossing kon bieden.
Er werd dan van alles in verschillende richtingen met verschillende technieken en vaak onder tijdsdruk geprobeerd. Er was veel geld gespendeerd, maar het gaf uiteindelijk niet de doorbraak of was het gewenste resultaat niet bereikt.

Door deze ervaringen, de passie met paarden en alles wat daaromheen een rol speelt is Linda op zoek gegaan naar manieren om paarden te kunnen helpen.
En natuurlijk, een breuk blijft een breuk en dient door andere professionals verholpen te worden. Een slechte revalidatie, ongeduld en druk helpen echter niet in het natraject.

Linda is in staat de opgedane kennis van de verschillende technieken met elkaar te combineren. Zo kan er gebruikt worden wat er op dat moment voor je paard nodig is.

Het beste resultaat wordt verkregen door de zogenaamde holistische benadering, waarbij alles wat samenhangt bekeken wordt. Denk aan stalmanagement, harnachement, voeding, training, fysieke en mentale gesteldheid e.d..

Alles moet kloppen om het goed voor elkaar te krijgen. Jij als eigenaar / ruiter speelt hierin dus een cruciale rol. Je wordt dan ook in het hele behandeltraject meegenomen met uitleg en adviezen over de klachten, het waarom en hoe we omgaan met het behandelplan.

Opleidingen:

  • Practioner Acupressuur Paard (TCM-Traditional Chinese Medicine)
  • Shiatsu Therapie Paard
  • Acupressuur Qi Jing Ba Mai
  • Equine Bodywork trainer
  • Cranio Sacraal relaxatie therapeut
  • Hirudotherapie
  • Osteopaat voor paarden

Laat je gegevens hieronder achter.
Samen bekijken we wat ik voor jullie kan betekenen.

    Copyright © 2021 Powered by Brabantinternet.nl